• investiți
 • criptomonedă
 • bogații

Capital

>

Piață financiară

>

Miliardarul Ion Țiriac investește $15 milioane de dolari într-o nouă platformă de tranzacționare pentru a-i face pe români mai bogați

Miliardarul Ion Țiriac investește $15 milioane de dolari într-o nouă platformă de tranzacționare pentru a-i face pe români mai bogați

De: Cring Mihalache |

"Va fi benefic pentru foarte mulți oameni, așa că este important ca toată lumea să știe despre el", explică Ion Țiriac. "Oamenii se luptă din punct de vedere financiar, iar acum au posibilitatea de a face milioane de euro de acasă. Este de necrezut!"
Ion Țiriac, tenismenul, hocheistul, omul public și omul de afaceri român a apărut în emisiunea "100 de minute" și a dezvăluit că a investit o sumă importantă de bani într-o nouă platformă de tranzacționare automată. Ideea a fost simplă: să le permită românilor să facă bani din boom-ul monedei digitale. Chiar dacă nu au absolut nicio experiență în domeniul investițiilor sau în lucrul cu tehnologia.
Utilizatorul face pur și simplu un depozit inițial pe platformă, de obicei 1100 de lei sau mai mult, iar algoritmul de tranzacționare automată se pune la treabă. Folosind o combinație de date și învățare automată, algoritmul va ști care este momentul ideal pentru a cumpăra și vinde active digitale, maximizând profitul utilizatorului. Ion ne-a povestit că a folosit pur și simplu cardul de credit pentru depunerea inițială!
"Posibilitățile criptoplatformelor sunt absolut nelimitate! Puteți câștiga în fiecare zi de oriunde din lume, este foarte simplu! Cu toate acestea, un procent foarte mic de români au acces la astfel de venituri. Mai mult, autoritățile încearcă să limiteze posibilitatea de a lucra cu criptomonede tocmai pentru că este o nișă foarte profitabilă pentru orice cetățean român, care nu este supusă impozitării.
Investesc o mare parte din capitalul meu în această nouă platformă, astfel încât viața tuturor să devină mai convenabilă și mai interesantă datorită tehnologiei moderne, iar fiecare să aibă posibilitatea de a avea un venit pasiv ridicat la orice vârstă." - a spus Ion Țiriac.
Pentru a demonstra posibilitățile platformei, Ion Țiriac i-a propus prezentatoarei emisiunii, Alessandra Stoicescu, să contribuie cu 1100 de lei în direct în emisiune.
În timpul unei transmisiuni live, Alessandra Stoicescu s-a înregistrat pe platformă și a făcut un depozit inițial de 1100 de lei. Apoi a început să cumpere criptomonede la prețuri mici și să le vândă foarte repede la un preț mai mare. În doar 7 minute, Andrew a câștigat 470 de lei, iar soldul său total a fost de 1570 de lei.
Toată lumea din sală, inclusiv producătorii, a fost șocată. Ion a încercat să îi liniștească pe toți și a spus fără menajamente că această platformă nu este magică. "Dacă vă uitați cu atenție, veți vedea că aproximativ 70-80% din timp numărul de tranzacții pe care le câștigați depășește numărul de tranzacții pe care le pierdeți. Nu toate tranzacțiile vă vor aduce venituri, dar fiți siguri că procentul de tranzacții nereușite nu este deloc mare și nu veți avea niciodată un sold negativ", a adăugat Ion.
Bineînțeles, am fost sceptici că un lucru atât de simplu poate fi atât de profitabil. Așa că editorii revistei noastre au decis să testeze ei înșiși sistemul. Găsirea unui voluntar nu a fost dificilă - fiecare membru al redacției visează la o modalitate suplimentară de a face bani. Dintre toți voluntarii, l-am ales pe Camil Georgescu, editorul redacției noastre de știri financiare. Experimentul nostru a durat patru zile și iată care sunt rezultatele.

Ziua 1:

"Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi creez un cont pe pagina de înregistrare a acestui sistem. Mi-a luat aproximativ 2 minute pentru a-mi introduce numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și parola.
Pentru a activa platforma de criptomonede de la "Bitcoin Era", a trebuit să transfer 1100 de lei în noul meu portofel online. Întrucât a fost doar un transfer de sold, nu m-a costat nimic. Știam cu siguranță că îmi pot recupera banii în orice moment. În special cu această sumă de depozit, membrul platformei are la dispoziție un manager personal care este disponibil 24 de ore pe zi pentru a ajuta cu orice problemă.
Am simțit o mulțime de emoții înainte de a începe să tranzacționez. Este chiar atât de ușor?" Rezultatele primei zile: - 1100 lei

Ziua 2:

În cea de-a doua zi, m-am trezit și m-am grăbit la muncă. Odată ajunsă la birou, mi-am verificat e-mailul și mi-am băut o cafea. Apoi mi-am amintit că am uitat să-mi verific soldul! Era deja ora 10:45 dimineața, așa că trecuseră aproape 12 ore de când îmi încărcasem soldul portofelului. M-am logat pe site, fiind nervos și neliniștit. Ar mai fi fondurile mele acolo? M-am simțit ușor neliniștit...
Am deschis panoul de informații al site-ului. La început am crezut că am făcut o greșeală. A fost contul meu? Am verificat de două ori numele contului din colț, da, era al meu. În acest moment aproape că mi-am vărsat cafeaua! Am văzut că noul meu sold de atunci era de 2268 lei românești. De necrezut! În doar 12 ore, în timp ce eu dormeam, contul meu a crescut cu 1168 lei românești. I-am scris managerului meu de cont. În mod surprinzător, el nu a fost la fel de impresionat ca mine. "Este ceva obișnuit", a spus el, "de fapt, vedem adesea oameni care câștigă mult mai mult în primele 12 ore. "
Rezultatele celei de-a doua zile: + 2268 lei

Ziua 3:

"În cea de-a treia zi a experimentului meu am intrat cu adevărat în acțiune. Am văzut că nu era un sistem complicat pentru administratorii de fonduri și agenții de bursă. Nu numai că a fost ușor, dar a fost foarte clar cum făceam atâția bani. Am înțeles în sfârșit de ce miliardarii celebri o numesc noua economie: de 100 de ori mai puternică decât orice altceva îmi imaginam vreodată. Înainte de a adormi în acea noapte, bilanțul meu mi-a arătat o sumă impresionantă de 3480 de lei românești."
Rezultatele celei de-a treia zile: +3480 lei

Ziua 4:

De azi-dimineață, am fost pe val! Mi-am dat seama că trebuie să încep să-mi cresc veniturile, așa că am mai contribuit la contul de platformă. Până la sfârșitul zilei, soldul contului meu era deja o sumă uriașă pentru mine - 5281 de lei românești. În doar 4 zile am câștigat salariul meu lunar!
Abia așteptam să transfer o parte din banii câștigați din contul meu pe cardul meu bancar și am reușit cu ușurință! În 5 minute, m-a sunat managerul băncii mele, întrebându-mă cum am reușit să câștig atâția bani. Când i-am spus că am acces la platforma "Bitcoin Era", mi-a spus că nu sunt primul care face sume uriașe de bani cu ajutorul ei și m-a invitat să discutăm despre oportunități de investiții... În urmă cu doar trei săptămâni trimiteam cereri de ipotecă la toate băncile și speram ca măcar o bancă să mi-o aprobe, dar astăzi realizez că totul este în mâinile mele! În aceste patru zile am avut o experiență extraordinară pe platformă și știu că acum îmi pot schimba viața în bine.
Rezultatele celei de-a patra zile: + 5281 lei

Concluziile redacției noastre în urma investigației noastre:

Platforma "Bitcoin Era " funcționează cu adevărat - fondurile investite sunt recuperate într-o zi, iar sistemul de investiții în sine este destul de transparent. Valoarea plății inițiale este accesibilă pentru majoritatea cetățenilor indieni și este de 1100 de lei. Pe alte platforme similare, bariera de intrare este de câteva ori mai mare. De asemenea, merită menționat faptul că "Bitcoin Era" vă garantează un depozit și o retragere sigură a fondurilor - iar pentru un investitor începător este un factor foarte important.

Beneficiile dezvoltării unice a Bitcoin Era:

 • Accesibilitate pentru toți Orice cetățean român poate deveni membru al platformei. Este nevoie doar de o simplă înregistrare.
 • Simplitate Platforma Bitcoin Era este simplă și intuitivă - fără cunoștințe în domeniul tranzacționării, o puteți stăpâni în mai puțin de 10 minute și puteți începe să câștigați.
 • Comoditate Algoritmul va face totul pentru dumneavoastră - nu trebuie să îl ajutați sau să faceți ceva în locul lui. Platforma Bitcoin Era va câștiga pentru dumneavoastră în mod independent.
 • Nu există niciun risc 94% dintre tranzacții se vor încheia în favoarea dvs., ceea ce înseamnă că veți obține un profit din aproape fiecare tranzacție.
 • FiabilitatePlatforma este deținută și susținută de guvern, astfel încât nu există niciun risc pentru niciunul dintre participanți.
site oficial

Comments

Dragoș Ghica
Chiar funcționează? Am auzit ceva de genul ăsta, dar nu am văzut niciodată nici măcar recenzii.
 • 1 repost
 • 1 like
 •  2 hours ago
 • Daniel for Dragoș
  Alaltăieri am transferat 2.000, iar acum am ajuns la 7.800. Deci cu siguranță funcționează, Dragoș
  Kate
  În sfârșit am reușit să îmi cumpăr o mașină nouă. Nu viața, ci un vis ... Dar visele devin realitate))))
 • 0 repost
 • 7 like
 • 5 hours ago
 • Tomas
  Sunt în stare de șoc și eu și prietenii mei! La început am crezut că este vorba de un fel de înșelătorie, nu era clar ce și cum funcționează. Dar apoi managerul m-a contactat și mi-a explicat totul în detaliu, s-a dovedit a fi foarte simplu! Întotdeauna am muncit din greu și nu m-am gândit că poți face bani așa ..) Pe scurt, am cumpărat o mașină. Succes tuturor, recomand cu căldură această platformă !!!
 • 0 repost
 • 2 like
 • 9 hours ago
 • Afișați comentarii