ΚΟΣΜΟΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ: Η τελευταία επένδυση του Λάκης Λαζόπουλος έχει κάνει τις μεγάλες τράπεζες να φοβούνται

Ο Λάκης Λαζόπουλοςς διέρρευσε μια νέα μυστική επένδυση που κάνει εκατοντάδες ανθρώπους στην Ελλάδα πλούσιους

Οι Έλληνες πολίτες ήδη έχουν αρχίζει να μαζεύουν ποσότητες εκατομμυρίων ευρώ από το σπίτι χρησιμοποιώντας αυτό το “παραθυράκι πλούτου” - αλλά είναι νόμιμο;

Λάκης Λαζόπουλοςς έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του ως ορμητικός ομιλιτής τον οποίο δεν τον νοιάζει να είναι ειλικρινής για το πως βγάζει τα χρήματά του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, βγήκε στο Κοινωνία Ώρα του Mega και ανακοίνωσε ένα νέο “παραθυράκι πλούτου” που ο ίδιος λέει ότι μπορεί να κάνει τον καθένα να μετατραπεί σε εκατομμυριούχο μέσα σε 3-4 μήνες. Ο Λαζόπουλοςς παρότρυνε όλους στην Ελλάδα να αρπάξουν αυτήν την απίστευτη ευκαιρία πριν οι μεγάλες τράπεζες την κλείσουν για τα καλά.

Και πράγματι, λεπτά μετά την λήξη της συνέντευξης, η Τράπεζα Ελλάδος κάλεσε να σταματήσουν την συνέντευξη του Λαζόπουλος από το να βγει στον αέρα αλλά ήταν ήδη αργά.

Τι ακριβώς έγινε:

Ο Νίκος Φιλιππίδης προσκάλεσε τον Λαζόπουλος στην εκπομπή για να μοιραστεί καμιά από τις συμβουλές του που έχει πάνω στο να χτίζει κανείς πλούτο και ο Έλληνας επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος έριξε μια βόμβα:

“Το τι με έκανε να είμαι επιτυχής είναι το να αρπάζω νέες ευκαιρίες γρήγορα - χωρίς κανέναν δισταγμό. Και τώρα, η νούμερο ένα ροή εισοδημάτων είναι ένα νέο πρόγραμμα που κάνει αυτόματες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που λέγεται Easy Bitcoin. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχω δει σε όλη μου τη ζωή για να χτίσεις έναν μικρό πλούτο γρήγορα. Παροτρύνω όλους να ρίξουν μια ματιά πριν οι τράπεζες το ρίξουν.”

Ο Φιλιππίδης είχε μείνει άφωνος καθώς ο Λαζόπουλοςς έβγαζε το κινητό του τηλέφωνο για να δείξει στους θεατές πόσα λεφτά βγάζει με αυτό το νέο πρόγραμμα που μπορείς να βγάζει χρήματα και τώρα έχει όλους στην Ελλάδα να ψιθυρίζουν.

Η εκπομπή κόπηκε πριν προλάβει ο Λαζόπουλοςς να εξηγήσει παραπάνω λεπτομέρειες, οπότε κάναμε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον ίδιο για να μάθουμε περισσότερα γύρω από αυτήν την αμφιλεγόμενη ευκαιρία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ Λάκης Λαζόπουλος

“Μπορεί να ακούσατε για αυτή τη νέα πλατφόρμα επένδυσης σε κρυπτονομίσματα που λέγεται Easy Bitcoin που βοηθάει απλούς πολίτες στην Ελλάδα, την Ασία και την Βόρεια Αμερική να χτίσουν πλούτο αποβραδίς. Μπορεί να είστε σκεπτικοί γιατί ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.”

Ο Λαζόπουλοςς συνεχίζει:

“Το καταλαβαίνω γιατί κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα όταν ένας έμπιστος φίλος που μίλησε για αυτό. Αλλά όταν το είδα με τα μάτια μου το πόσα λεφτά έβγαζε, έπρεπε να το δοκιμάσω κι εγώ.

Χαίρομαι που το δοκίμασα γιατί είναι από τα μεγαλύτερα και ευκολότερα χρήματα που έχω βγάλει ποτέ. Μιλάω για δεκάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα στον αυτόματο πιλότο, είναι στην κυριολεξία ο πιο γρήγορος τρόπος να βγάλεις χοντρά λεφτά αυτή τη στιγμή. Και δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα από τη στιγμή που όλο και περισσότεροι ανακαλύπτουν για αυτό. Ή όταν οι τράπεζες το κλείσουν για τα καλά.”

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Easy Bitcoin ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η ιδέα πίσω από το Easy Bitcoin είναι απλή: Να μπορεί ο μέσος όρος να βγάλει χρήματα από το μεγάλο μπαμ των κρυπτονομισμάτων που είναι ακόμα η πιο επικερδής επένδυση του 21ου αιώνα, παρά το τι σκέφτονται οι περισσότεροι.

Παρόλο που η τιμή του Bitcoin έχει πέσει από το πιο ψηλό του σημείο όλων των εποχών μέχρι στιγμής που ήταν €19,000 ανά Bitcoin, οι μέτοχοι ακόμα βγάζουν του σκοτωμού από λεφτά. Γιατί; Γιατί υπάρχουν χιλιάδες άλλα κρυπτονομίσματα πέρα από το Bitcoin που ανταλλάσσονται για τεράστια κέρδη σε καθημερινή βάση.

Κάποια από αυτά τα κρυπτονομίσματα είναι και το Ripple, το Ethereum και το Zcash και ακόμα έχουν κέρδος πάνω από 10,000% και αυτό το ποσό πάει και παραπάνω για τους απλούς πολίτες στην Ελλάδα.

Το Easy Bitcoin σου προσφέρει κέρδη από όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα, ακόμα και όταν η αγορά κατρακυλάει. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) για να χειρίζεται αυτόματα τις αγορές και τις πωλήσεις για εσάς έτσι ώστε να βγάζετε χρήμα όλη την ώρα, ακόμα και όταν κοιμάστε.

Το Easy Bitcoin έχει την στήριξη κάποιων λαμπρών μυαλών της πληροφορικής που έχουν υπάρξει ποτέ. Elon Musk και Bill Gates για να ονομάσουμε μερικούς.

Ο Elon Musk και ο Bill Gates μιλήσανε για το Easy Bitcoin στο CES 2019.

Αυτές οι ιδιοφυίες της πληροφορικής έχουν εταιρείες πολλών δισεκατομμυρίων που αφορούν την επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων όπως διαδικτυακές πληρωμές, υπολογισμούς και μεταφορές. Τώρα, αντιμετωπίζουν το παγκόσμιο πρόβλημα της ανισότητας του πλούτου αφήνοντας όλους - ανεξαρτήτως πόσο πλούσιοι ή φτωχοί είναι - να βγάλουν αρκετά λεφτά για να απολαύσουν μια χαρούμενη και γεμάτη ζωή.

ΤΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Ο Λάκης Λαζόπουλοςς συνεχίζει,

“Βλέπουμε δύσκολες οικονομικές εποχές και αυτή είναι η λύση που περιμέναμε να δούμε. Ποτέ ξανά στην ιστορία δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοια απίστευτη ευκαιρία που απλοί πολίτες μπορούν να εκμεταλλευτούν για να βγάλουν τεράστια ποσά πλούτου σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Κάποιοι είναι διστακτικοί να το δοκιμάσουν και αυτό οφείλεται στο ότι είναι κάτι διαφορετικό. Και αυτό είναι επειδή οι μεγάλες τράπεζες προσπαθούν να το καλύψουν! Οι μεγάλες τράπεζες δημιουργούν ενεργά προπαγάνδα και αποκαλούν τα κρυπτονομίσματα και πλατφόρμες όπως το Easy Bitcoin απάτες. Γιατί; Γιατί φοβούνται ότι θα συρρικνωθούν τα εταιρικά κέρδη τους μόλις οι πελάτες τους μάθουν πως να βγάζουν τεράστιο πλούτο από μόνοι τους.

Η αλήθεια είναι ότι, τα κρυπτονομίσματα είναι η επανάσταση της ζωής μας και ο οποιοσδήποτε που δεν αρπάζει αυτήν την ευκαιρία χάνει. Έχω λάβει οργισμένες κλήσεις και απειλές από μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρείες επειδή φέρνω αυτήν την τεχνολογία στην συνείδηση των ανθρώπων. Αλλά χέσ’τους. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα ήδη έχουν αρχίσει να γνωρίζουν την αλήθεια και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν το μάθουν όλο και περισσότεροι.

Μοιράζομαι αυτό γιατί έχω επίσης λάβει εκατοντάδες email από άτομα που με ευχαριστούν που μοιράστηκα αυτό το μυστικό. Το αγαπημένο μου είναι από έναν νεαρό που αγόρασε στον μικρό του αδερφό το ονειρικό του αμάξι - μια BMW X5M χρησιμοποιώντας λεφτά που έβγαλε από το Easy Bitcoin. Αυτή η πλατφόρμα πραγματικά κάνει τις ζωές όλων στον κόσμο λίγο καλύτερες.”

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τα κέρδη που έβγαλε από το Easy Bitcoin για να αγοράσει στον μικρό του αδερφό το ονειρικό του αμάξι. Τι εμπνευστικός τρόπος για να βγάλεις χρήματα για καλό σκοπό!

ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Easy Bitcoin? ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

Οι ανώτεροι συντάκτες δεν μας άφησαν να δημοσιεύσουμε την συνέντευξη με τον Λάκης Λαζόπουλος μέχρι να επιβεβαιώσουμε ότι το Easy Bitcoin είναι όντως μια πραγματικά μεγάλη ευκαίρια να βγάλεις λεφτά από το σπίτι. Η εταιρική ηγεσία μας δεν θέλανε να βγάλουμε τέτοιες πληροφορίες που θα μπορούσε να κάνει τους πολίτες της Ελλάδας να χάσει τα λεφτά που βγάζουν με ιδρώτα.

Οπότε η συντακτική ομάδα μας δοκίμασε το Easy Bitcoin για να βεβαιωθεί ότι όντως λειτουργεί όπως περιγράφει ο Λαζόπουλοςς. Ένας από τους διαδικτυακούς συντάκτες μας, ο Παναγιώτης Δημόπουλος, προσφέρθηκε εθελοντικώς να ρισκάρει τα λεφτά του και να δοκιμάσει το Easy Bitcoin.

Ο Παναγιώτης είναι ένας 43χρονος πατέρας ενός αγοριού και ενός κοριτσιού όπου η γυναίκα του έχασε τη δουλειά της πέρυσι εξαιτίας μιας αρρώστιας. Παραδέχθηκε ότι αγωνίζεται οικονομικά και ότι αυτή η επενδυτική ευκαιρία ίσως να είναι η απάντηση.

Η οικογένεια του Παναγιώτη αγωνίζεται να βγάλει τα προς το ζην και ήλπιζε πως το Easy Bitcoin θα τον αποσυμπιέσει οικονομικά, οπότε αποφάσισε να δοκιμάσει το σύστημα και να αναφέρει τα αποτελέσματά του.

Ο Παναγιώτης αναφέρει:

“Αρχικά, όταν άκουσα την συνέντευξη του Λαζόπουλος, νόμιζα ότι απλά αστειευόταν. Να βγάζεις λεφτά από το σπίτι είναι μόνο ένα όνειρο. Αποφάσισα να το δοκιμάσω δεδομένου την οικονομική μου κατάσταση - και για χάρη της καλής δημοσιογραφίας.

Είδα ένα εισαγωγικό βίντεο για την πλατφόρμα και έπειτα έκανα εγγραφή. Το βίντεο φαινόταν πολύ ελπιδοφόρο αλλά έβαλα τον σκεπτικισμό μου στην άκρη. Μέσα σε λίγες ώρες, έλαβα μια κλήση από τον προσωπικό μου επενδυτή. Μου απάντησε όλες τις ερωτήσεις και τις αμφιβολίες που είχα και με διαβεβαίωσε ότι θα έβγαζα λεφτά. Τέλος.

Ο προσωπικός μου επενδυτής επίσης μου υποσχέθηκε ότι εάν χάσω έστω και μια δεκάρα, θα μου επέστρεφε την κατάθεσή μου των €250 προθύμως. Τόσο άνετος ήταν στο ότι αυτό θα αλλάξει τη ζωή μου. Αυτό λοιπόν είναι εξυπηρέτηση πελατών μακράν καλύτερη από ό,τι έχω δει και καταλαβαίνω για ποιον λόγο φοβούνται οι τράπεζες.

Εφόσον απέκτησα πρόσβαση στην πλατφόρμα, έκανα την κατάθεση της αρχικής μου επένδυσης των €250. Αυτά είναι χρήματα που ξοδεύει η οικογένειά μου σε junk food κάθε μήνα και έτσι αποφάσισα να σταματήσω να μας πηγαίνω σε φαστφουντάδικα για έναν μήνα. Τώρα μπορούμε να είμαστε υγιείς και να έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε πλούσιοι.

Το σύστημα του Easy Bitcoin είναι μια πλατφόρμα αυτόματης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί εξειδικευμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης και μηχανική εκμάθηση για να μαντέψει με απόλυτη ακρίβεια το πότε θα πάνε τα κρυπτονομίσματα προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Έτσι κάνει αυτόματες αγορές και πωλήσεις για εσένα όλη μέρα και όλη νύχτα. Η τεχνολογία έχει ήδη κάνει τις ζωές μας ευκολότερες με κάθε πιθανό τρόπο, οπότε γιατί να μη τη χρησιμοποιήσουμε για να βγάλουμε και περισσότερα χρήματα;”

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

“Μέσα σε μια ώρα που κατέθεσα €250, το πρόγραμμα άρχισε να κάνει ανταλλαγές για εμένα. Να είμαι ειλικρινής, ήμουν αγχωμένος ότι θα χάσω όλα μου τα λεφτά. Και όντως, στην πρώτη μου ανταλλαγή είχα €25 ζημιά!

Ένιωθα το λαρύγγι μου να κλείνει. Νόμιζα πως εξαπατήθηκα. Ήμουν έτοιμος να καλέσω τον προσωπικό μου επενδυτή και να του ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Αλλά τότε θυμήθηκα τι μου είπε νωρίτερα στη συζήτησή μας: Ο αλγόριθμος είναι σωστός κατά 80-89%. Δεν θα κερδίζεις ΚΑΘΕ ανταλλαγή, αλλά σίγουρα θα κερδίσεις αρκετά και θα είσαι ολικά επικερδής.

Οπότε άφησα το πρόγραμμα να κάνει τις ανταλλαγές του για μένα και το πρόσεχα στενά. Η επόμενη ανταλλαγή ήταν με κέρδος! Μόνο €19 αλλά ήταν κάτι. Και τότε η επόμενη ήταν €51 κέρδος. Η επόμενη €22 κέρδος, κάνοντας συνολικά ένα κέρδος των € 67 Και όλα αυτά ήταν μέσα σε 5 λεπτά!

Σύντομα άρχισα να μαζεύω χρήματα με το κιλό λες και είναι παγωτό και δε μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Κάθε φορά που έκανα ανανέωση στον πίνακα συναλλαγών, τα κέρδη μου ανέβαιναν ψηλότερα και ψηλότερα. Ένιωθα πως είχα πάρει τίποτα γιατί αυτό ήταν μια τρελή ορμή.

Κάθε φορά που έκανα ανανέωση στον πίνακα συναλλαγών, τα κέρδη μου ανέβαιναν ψηλότερα και ψηλότερα. Ένιωθα πως είχα πάρει τίποτα γιατί αυτό ήταν μια τρελή ορμή!

Τώρα ξέρω γιατί ο Λάκης Λαζόπουλοςς είναι σε τόσο καλή διάθεση όλη την ώρα. Και γιατί οι μεγάλες τράπεζες δε θέλουν άτομα κοντά σε αυτό το παραθυράκι πλούτου. Στο τέλος της ημέρας, είχα ήδη βγάλει πάνω από €754 σε κέρδος, καθόλου άσχημα από την αρχική επένδυση των €250! Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που ίσα που μπόρεσα να κοιμηθώ.

Η επόμενη μέρα ήταν Τρίτη και έπρεπε να πάω πίσω στη δουλειά. Για να είμαι ειλικρινής (και μην το πείτε στο αφεντικό μου), ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου ξέροντας ότι το Easy Bitcoin πρόγραμμα μου έβγαζε λεφτά.

Πήγαινα κρυφά στο μπάνιο μερικές φορές για να τσεκάρω τα κέρδη μου και συνέχιζαν να ανεβαίνουν (με μικρές ζημιές εδώ κι εκεί). Στο τέλος της ημέρας, πριν βάλω τα παιδιά μου για ύπνο, ο λογαριασμός μου έφτασε να δείχνει πως έχει μέσα €1,349.13. Αυτά είναι περισσότερα από ό,τι βγάζω μέσα σε μια ΕΒΔΟΜΑΔΑ στην δουλειά μου!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, είχα βγάλει συνολικά €5,349.12. Έκανα ανάληψη ακριβώς €4,500 και ξαναεπένδυσα τα υπόλοιπα. Μέσα σε 2 μέρες έλαβα την πρώτη μου επιταγή στην αλληλογραφία μου - για ακριβώς €4,500. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματική ζωή!”

Ο Παναγιώτης έλαβε μια επιταγή των €4,500 από τις δύο πρώτες εβδομάδες που χρησιμοποιεί το Easy Bitcoin

Ο Παναγιώτης συνεχίζει,

“Τώρα, συνεχώς βγάζω ένα επιπρόσθετο €700 μέχρι €1,500 κάθε μέρα χάρη στο Easy Bitcoin. Τώρα, τα λεφτά απλά καταθέτονται στον τραπεζικό μου λογαριασμό κάθε λίγες μέρες. Με μόνο μερικά κλικς και έλαβα χρήματά μου μέσα σε 24-48 ώρες. Κάθε φορά που μια μεταφορά χτυπάει τον λογαριασμό μου, πρέπει να τσιμπάω τον εαυτό μου για να σιγουρευτώ ότι δεν ονειρεύομαι.

Ευτυχώς, ΛΑΤΡΕΥΩ την δουλειά μου εδώ γιατί μπορώ να μεταδίδω σε άλλους σημαντικές ιστορίες ειδήσεων (όπως αυτήν), αλλιώς θα είχα παραιτηθεί μέχρι τώρα. Όμως, σχεδίασα διακοπές για την οικογένεια μου στο Bali της Ινδονησίας για να γιορτάσουμε που βγήκαμε από τα χρέη και επιτέλους έβαλα τα οικονομικά της οικογένειας μου σε σωστό δρόμο!

Δεν θα ήταν εφικτό όλο αυτό χωρίς την γενναιοδωρία του κ. Λαζόπουλος που μοιράστηκε αυτό το μυστικό ζωντανά στην τηλεόραση. Και είμαι χαρούμενος που πήρα το ρίσκο να δοκιμάσω το Easy Bitcoin. Η γυναίκα μου είναι πιο χαρούμενη από ποτέ και τα ντουλάπια με τα παιχνίδια των παιδιών μου είναι γεμάτα.

Οι συνάδελφοι μου χτυπιούνται μόνοι τους που δεν γράφτηκαν δυο εβδομάδες πριν όπως έκανα εγώ. Αλλά σύντομα, όλο το γραφείο γράφτηκε (συμπεριλαμβάνοντας και το αφεντικό μου) και με αποκαλούν έναν “ήρωα” που το δοκίμασα αυτό.”

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ Easy Bitcoin (ΛΙΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ)

Για να αρχίσετε, χρειάζεται να έχετε τον υπολογιστή σας, το κινητό σας τηλέφωνο ή το τάμπλετ σας με σύνδεση στο ίντερνετ. Δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις πέρα από το να ξέρετε πως να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή και να περιηγηθείτε στο Ίντερνετ. Δεν χρειάζεστε καμία εμπειρία με τεχνολογικά θέματα ή κρυπτονομίσματα γιατί το πρόγραμμα και ο προσωπικός σου επενδυτής σας εγγυούνται ότι θα έχετε ένα κέρδος.

Άλλο ένα προσόν αυτού του προγράμματος είναι το ότι μπορείς να αρχίσεις όποτε θέλεις εσύ. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου ωρολογιακό πρόγραμμα - είτε αυτό είναι 5 ώρες την εβδομάδα ή 50 ώρες την εβδομάδα. Απλά εκκινήστε το πρόγραμμα αυτόματων ανταλλαγών όποτε θέλετε και μπορείτε να το σταματήσετε όποτε θέλετε (δεν ξέρω όμως για ποιον λόγο θα ήθελε κανείς να το σταματήσει).

Για να εξοικονομήσουμε χρόνο στους αναγνώστες μας και για να διπλοτσεκάρουμε την λειτουργικότητα της πλατφόρμας, ο Παναγιώτης έφτιαξε έναν οδηγό πάνω στο πως να ξεκινήσεις με το σύστημα αυτό.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

Το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να δεις το βίντεο που σου δείχνει τη δύναμη του Easy Bitcoin. Η διαφήμισή του είναι μεγάλη και με έντονα γράμματα και μέσα στη μούρη σου, αλλά είναι ένα Αμερικανικό προϊόν και έτσι κάνουν εκεί πέρα. Τέλος πάντων, εσύ απλά υποβάλλεις το όνομά σου και τη διεύθυνση email σου δίπλα από το βίντεο και ξεκινάς αμέσως.

(Συμβουλή: Ακόμα και αν αποφασίσετε να μην επενδύσετε λεφτά, σας προτείνω να εγγραφτείτε τώρα επειδή είναι δωρεάν και οι εγγραφές μπορούν να τελειώσουν ανά πάσα στιγμή).

Μετά, σας ζητείται να βάλετε λεφτά στον λογαριασμό σας. Καθώς περιηγούμουν την σελίδα με τις καταθέσεις, χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ένα νούμερο από το εξωτερικό και ήμουν διστακτικός να απαντήσω αλλά μετά σκέφτηκα ότι σίγουρα είναι απo το Easy Bitcoin.

Βρείτε και συναντήστε τον σύμβουλο πελατών σας.

Σίγουρα, ήταν ο προσωπικός μου διαχειριστής του λογαριασμού μου. Η υπηρεσία του ήταν πολύ καλή. Μου έδειξε και μου εξήγησε όλη την διαδικασία. Αποδέχονται όλες τις κύριες φίρμες πιστωτικών καρτών όπως Visa, MasterCard και American Express. Προχώρησα και επένδυσα το ελάχιστο ποσό που είναι €250.

Έπειτα από την κατάθεση χρημάτων, πήγα στο “Auto-Trader” κομμάτι του προγράμματος, έβαλα το ποσό προς ανταλλαγές στο προτεινόμενο €250 και το ενεργοποίησα. Το πρόγραμμα άρχισε να κάνεις ανταλλαγές σε γοργούς ρυθμούς και είχα παραξενευτεί στην αρχή αλλά το άφησα να κάνει ό,τι είναι.

“Όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι αλλά κανείς δεν ξέρει το πως. Λοιπόν, η ευκαιρία μιας ζωής για να χτίσετε μια περιουσία που θα σας επιτρέψει να ζήσετε τη ζωή που πραγματικά θέλετε. Δεν θα είμαι εδώ για πάντα, οπότε μην το χάσετε.” - Λάκης Λαζόπουλοςς.

3172246 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ το Easy Bitcoin ΣΗΜΕΡΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έλαβα είδηση ότι έως σήμερα () σχεδόν όλες οι θέσεις έχουν γεμίσει. Το Easy Bitcoin μπορεί να δεχθεί μέχρι ένα ορισμένο αριθμό συνολικών χρηστών για να διατηρήσει το κέρδος ανά χρήστη όσο πιο ψηλά γίνεται. Μέχρι τώρα, υπάρχουν άλλες (37) θέσεις ακόμα, οπότε βιαστείτε και κάντε εγγραφή τώρα και εξασφαλίστε τη θέση σας.