KÜLÖNLEGES JELENTÉS: Palvin Barbara legutóbbi befektetése a kormányzatot és a nagy bankokat is megrémítette

Magyar állampolgárok több millió forintot gereblyéztek össze ezen "vagyonosodási kiskapu" használatával - de vajon törvényes módon-e?

Palvin Barbara megjelent egy új titkos befektetéssel, ami több száz magyar állampolgárt tesz nagyon gazdaggá

A legismertebb magyar modell Palvin Barbara, aki közel 10 millió követővel rendelkezik az Instagramon, merész és egyenes nőként vált híressé, aki nem fél megosztani másokkal, hogyan keresi a pénzét.

Múlt héten a Hír TV Bayer showjában tûnt fel, ahol bemutatott egy új "vagyonosodási kiskaput", ami szerinte 3-4 hónap alatt bárkibõl milliomost hozhat létre. A 27 éves minden magyar lakost biztat, ezen remek lehetõség kipróbálására, mielõtt azt a bankok örökké lekapcsolnák.

És valóban, percekkel az interjú vége után a Nemzeti Bank telefonált, hogy megállítsa Palvin interjújának a sugárzását - de akkor már túl késõ volt.

Ez történt pontosan:

A Bayer show mûsorvezetõje, Bayer Zsolt meghívta Barbarát a mûsorba, hogy tippeket adjon a vagyonosodásával kapcsolatban, amikor is a modell kijelentésével felkavarta az állóvizet:

"Az új lehetõségek gyors, gondolkodás nélkül történõ kihasználása tett sikeressé. Jelenleg az elsõ számú kedvencem egy új kriptovalutával történõ valutakereskedelmi program, a Bitcoin Era. Ez a lehetõ legjobb lehetõség, amit életemben láttam és amivel gyorsan egy kisebb vagyonra lehet szert tenni. Mindenkit biztatok a kipróbálására, mielõtt a bankok lekapcsolnák."

Bayer Zsolt nem jutott szóhoz, mikor Barbara elõvette a telefonját és megmutatta a nézõknek, mennyi pénzt keres ezzel az új pénzcsináló programmal, melyrõl jelenleg Magyarországon mindenki pusmog.

Indítás most

A szakasz véget ért, mielõtt Barbara félbeszakíthatta volna, így exkluzív interjút kaptunk magával a nővel és többet megtudhattunk errõl az ellentmondásos lehetõségrõl.

Exkluzív interjú a következõvel: Palvin Barbara

"Lehet, hogy hallottál már errõl az új kriptovaluta-befektetési felületrõl a következõ névvel: Bitcoin Era amivel átlagos emberek Magyarországon, Ázsiában és Észak Amerikában egy éjszaka alatt vagyonosak lehetnek. Te is szkeptikus lehetsz, hisz túl jól hangzik, hogy igaz legyen."

Barbara folytatja:

“Ezt megértem, mert én is ugyanezt gondoltam, mikor egy megbízható barátom mesélt róla. De amint a saját szemeimmel láttam, mennyi pénzt keres, nekem is ki kellett próbálnom.

Örülök, hogy kipróbáltam, mert ezzel kerestem a legegyszerûbben a legtöbb pénzt. Ez naponta automata üzemmódban több tízezer forintot jelent. Ez szó szerint a lehetõ leggyorsabb mód, amivel jelenleg rengeteg pénzt kereshetsz. De nem tart már sokáig, ha egyre több és több ember szerez róla tudomást, vagy ha a bankok örökre lekapcsolják."

Mi is pontosan a Bitcoin Prime És hogyan MÛKÖDIK?

Az ötlet a Bitcoin Era mögött nagyon egyszerû: Lehetõvé tenni az átlagembernek, hogy pénzre váltsa a kriptovaluta-robbanást, ami - bármit is gondoljanak mások - a 21. század mai napig legjövedelmezõbb befektetése.

Habár a Bitcoin ára már nem éri el a valaha volt legmagasabb, 20.000$-os bitcoinonkénti árat, a kereskedõk még mindig nagyot kaszálhatnak. Miért? Mert a Bitcoinon kívül tízezer további kriptovaluta létezik, melynek kereskedésével naponta hatalmas hasznot lehet elérni.

A kriptovalutákba beletartozik a Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, melyek a mai napig 10.000%-os vagy magasabb megtérülést kínálnak a magyar átlagembereknek.

A Bitcoin Era segítségével az összes kriptovalutából hasznot húzhatsz nem túl jól menõ piacokon is. Mesterséges intelligencia (AI) használatával automatikusan kezeli számodra a vételi és eladási pozíciókat, amivel szakadatlanul, akár álmodban is, pénz kereshetsz.

A jövedelmezõ pénzkeresési titok, amelyrõl a bankok nem szeretnék, hogy értesülj

Palvin Barbara folytatja,

"Láttunk már pár nehéz gazdasági helyzetet és mindenki erre a megoldásra várt. A történelem során még sosem létezett egy ilyen lenyûgözõ lehetõség, amit az átlagemberek egyszerûen kihasználhatnak és segítségével rövid idõ alatt jelentõs vagyonra tehetnek szert.

Sokan haboznak kipróbálni, mert annyira más. És ez azért van, mert a nagy bankok megpróbálják elrejteni! A nagy bankok a kriptovalutákat és platformokat, mint a Bitcoin Era propagandacélból átverésnek állítják be. Hogy miért? Attól félnek, hogy a társaság jövedelmezõsége lecsökken, amint az ügyfeleik megtudják, hogyan juthatnak maguktól hatalmas vagyonhoz.

Az igazság az, hogy a kriptovaluta életünk forradalma és aki nem használja ki ezt a lehetõséget, az kimarad. Kaptam már pár dühös telefonhívást és fenyegetést nagy pénzügyi vállalkozásoktól, miután felhívtam mások figyelmét erre a technológiára. Francba velük! A magyar emberek lassan megismerik az igazságot és csak idõs kérdése, hogy minél többen és többen részesüljenek belõle.

Azért osztom ezt meg, mert már több száz e-mailt kaptam, amelyben megköszönik nekem, hogy fellibbentettem a fátylat a titokról. A kedvencemet egy fiatalember írta, aki a kisöccsének meg tudta venni az álomautót - egy Ferrari 488 Pistát - a Bitcoin Era segítségével keresett pénzbõl. Ez a platform a világon mindenki életét picikét jobbá teszi.”

Lakatos Dominik a Bitcoin Era segítségével megkeresett pénzbõl meg tudta venni a kisöccse álomautóját. Milyen inspiráló módja ez a vagyonunk jó célra történõ felhasználásának!

Tényleg mûködik a Bitcoin Era? Kipróbáltuk!

Fõszerkesztõink nem engedték a következõvel történõ interjú publikálását Palvin Barbara, amíg meg nem gyõzõdtünk arról, hogy a Bitcoin Era az otthonról történõ pénzkeresés törvényes módja. A cég felsõvezetése semmilyen olyan információt nem akart kiadni, mellyel a magyar állampolgárok elveszíthetik nehezen megkeresett pénzüket.

Így a szerkesztõi csapatunk letesztelte a Bitcoin Erat, hogy meggyõzõdjenek arról, tényleg úgy mûködik-e, mint azt Barbara elmondta. Online szerkesztõink egyike, Orosz László vállalkozott saját pénze kockáztatására és kipróbálta a Bitcoin Erat.

Laszló 45 éves családapa két gyerekkel, akinek felesége tavaly betegsége miatt munkanélkülivé vált. Munkatársunk bevallotta, hogy pénzügyi nehézségei vannak és ez a pénzügyi befektetés jelentheti számára a megoldást.

Laszló családja küzdött a boldogulásért és azt remélte, hogy a Bitcoin Era enyhíthet a pénzügyi nyomáson, így eldöntötte, hogy kipróbálja a rendszert és beszámol az eredményeirõl

Laszló beszámolója:

"Amikor elõször hallottam Barbara interjúját, azt hittem, csak viccel. Az otthoni pénzkeresés csak egy álom. Mindenesetre pénzügyi helyzetem miatt és a jó újságírás céljából, úgy döntöttem, megpróbálkozom vele.

Megnéztem egy bevezetõ videót a platformról, majd feliratkoztam rá. A videó túl sokat ígért, de félretettem a kételyeimet. Pár órán belül felhívott a magánbefektetõm és választ adott az összes kérdésre és kételyre, ami felmerült bennem. Majd biztosított arról, hogy pénzt fogok keresni. Pont.

A magánbefektetõm azt is megígérte, hogy ha egyetlen fillért is elveszítek, haladéktalanul visszatéríti a 100.000 Ft elõlegemet. Ennyire biztos volt abban, hogy ez a platform meg fogja változtatni az életemet. Ez az ügyfélszolgálat mindenen túlmutat, így nem csoda, hogy a bankok be vannak tojva.

Amint hozzáférést kaptam a platformhoz, elküldtem kezdeti befektetésemet a 100.000 Ft valutából. Ezt az összeget a családom havonta gyorskajára költi. Szóval úgy határoztam, egy hónapig nem eszünk gyorskaját, amivel egészségesebbek leszünk, valamint lehetõség szerint gazdagok is.

A Bitcoin Era rendszer maga egy kriptovalutával kereskedõ platform. A szoftver fejlett AI algoritmusokat és gépi tanulást használ, hogy megjósolhassa exactly a kriptovaluták értékének változását, ami után folyamatosan és automatikusan eladja és veszi õket. A technológia már minden elképzelhetõ módon egyszerûbbé tette az életünket, miért is ne használnánk ki pénzkeresésre is?"

László valós idejû eredményei a rendszerrel

"Egy óra letétbe helyezés után 100.000 Ft, a szoftver elkezdett kereskedni nekem. Õszintén megmondom, féltem, hogy az összes pénzemet el fogom veszíteni. És bizony az elsõ kereskedésem 9.000 Ft veszteség volt!

Úgy éreztem, összeszorul a torkom és azt hittem, átvertek. Majdnem felhívtam a magánbefektetõmet és visszakértem a pénzemet. Aztán eszembe jutott, mit mondott pár órával korábban a telefonban: Az algoritmus az esetek 80-89%-ban helyes. Nem fogsz MINDEN kereskedésen nyerni, de tudsz annyit nyerni, hogy összességében nyereséges legyél.

Így hagytam, hogy a szoftver tovább kereskedjen nekem, miközben közelrõl figyeltem. A következõ kereskedésem nyereséges volt! Csak 6.940 Ft, de mégis kerestem vele. A következõ kereskedés már 18.637 Ft nyereséggel zárult. A következõ 8.041 Ft nyereséggel, amivel így összesen 24.488 Ft profittal zártam. És mindezt 5 percen belül!

Lassan úgy halmoztam a pénzt, mint kisgyerek az édességet és nem hittem a szememnek.Minden egyes alkalommal, amikor ráfrissítettem a képernyõre, a nyereségem egyre csak nõtt. Úgy éreztem, mintha drogoznék, mert ez is pont olyan izgalomlöketet nyújtott.

Minden egyes alkalommal, amikor ráfrissítettem a kereskedési vezérlõpultomra, a nyereségem egyre csak nõtt. Hatalmas izgalomlöketet nyújtott!

Most már tudom, Palvin Barbara miért ennyire jókedélyû mindig és azt is, hogy a nagy bankok miért nem akarják, hogy a kisemberek kihasználják ezt a vagyonosodási kiskaput. A nap végére több mint 275.590 Ft profitom lett, nem rossz egy 100.000 Ftkezdõbefektetés után! Izgatottságomban alig tudtam aludni.

Másnap, kedden, vissza kellett mennem dolgozni. Ha õszinte akarok lenni (és ezt ne áruljátok el a fõnökömnek), nehezemre esett a munkára koncentrálni, miközben tudtam, hogy a Bitcoin Era szoftver pénzt keres nekem.

Párszor kiosontam a mosdóba és ránéztem a profitomra, ami továbbra is csak nõtt (idõnként egy kis veszteséggel). A nap végén, mikor ágyba tettem a gyerekeket, számlám egyenlege 493.090 Ft mutatott. Ez több, mint amit a munkahelyemen egy HÉT alatt keresek!

A hét végére összesen 1.955.038 Ft kerestem, amibõl pontosan 1.800.000 Ft kivettem a többit pedig újra befektettem. Két napon belül megérkezett e-mailben az elsõ csekkem kerek 1.800.000 Ft összegrõl. Nem tudtam elhinni, hogy ez tényleg velem történik!"

László 1.800.000 Ft összegrõl kapott csekket a Bitcoin Era használatának elsõ hete után.

László folytatja:

"Mostantól folyamatosan 200.000 Ft - 500.000 Ft összeget keresek naponta köszönhetõen a Bitcoin Era platformnak. A pénzt ma már csak pár naponta a bankszámlámra utalom át. Csak pár kattintás és 24-48 órán belül megkapom a keresetemet. Minden egyes alkalommal, amikor az utalás megérkezik a folyószámlámra, muszáj megcsípnem magam, hogy tudjam, hogy nem álmodom.

Szerencsére IMÁDOM a munkám, mert vele fontos híreket mutatok az embereknek (mint ezt itt), különben már felmondtam volna. Terveztem egy családi nyaralást Bali szigetére, Indonéziába, ahol megünnepelhetjük, hogy végre nincs adósságunk és azt is, hogy a pénzügyeink visszatértek a megszokott kerékvágásba!

Ez Palvin asszony nagylelkűsége nélkül nem lehetséges és titkának tévében történõ megosztása nélkül. Boldog vagyok, hogy kockáztattam és kipróbáltam a Bitcoin Era platformot. A feleségem boldogabb, mint valaha és végre a gyerekeknek is elég játékuk van.

A munkatársaim nem értik, õk miért nem regisztráltak hozzám hasonlóan két héttel ezelõtt. De ma már az egész iroda ezt használja (beleértve a fõnökömet), akiknek én vagyok a hõs, amiért kipróbáltam."

hogyan fogj hozzá a Bitcoin Eraplatformhoz? (helyek korlátozott számban elérhetõek)

A kezdéshez csak egy internetkapcsolattal rendelkezõ számítógépre, okostelefonra vagy tabletre lesz szükséged. A számítógép használatán és az internetes böngészésen kívül semmiféle különleges képességre nincs szükséged. Nincs szükséged technológiával vagy kriptovalutákkal kapcsolatos tapasztalatra, mert a szoftver és a magánbefektetõd garantálják a profitodat.

A program másik elõnye, hogy akkor kezded el, amikor csak szeretnéd. Te írod a magad beosztását - dolgozhatsz hetente 5 vagy akár 50 órát. Csak indítsd el a valutakereskedési szoftvert, amikor szeretnéd, amit akkor állíthatsz le, amikor csak akarod (bár nem értem, miért tennél ilyet).

Olvasóink idejének figyelembevételével és a platform mûködésének leellenõrzése érdekében László volt olyan kedves és létrehozott egy útmutatót a rendszer elindításához.

Íme a lépésrõl lépésre útmutatóm:

Az elsõ, amit meglátsz, az egy videó, ami bemutatja a Bitcoin Eraerejét. A hirdetés hatalmas, merész és az arcodba kapod, de ez egy amerikai termék, ahol ez a megszokott. Ezután csak meg kell adnod a neved és az e-mail-címe a videó mellett és rögtön hozzá is foghatsz.

(Tipp: Még akkor is, ha úgy döntesz, semmit nem fektetsz beajánlom, hogy iratkozz fel most, mert ingyenes és a regisztráció a magyarok részére bármikor véget érhet.)

Következõnek megkérnek a számlád feltöltésére. Amint az átutalási oldalon navigáltam, megcsörrent a telefonom. Egy nemzetközi számról hívtak, így elõször hezitáltam, aztán rájöttem, hogy ki kereshet.

Igazam volt, a saját személyes magánbefektetõm keresett, aki remek szolgáltatást nyújtott. Az egész átutalási folyamatot bemutatta nekem. Az összes fõbb bankkártyát elfogadják, mint például Visa, MasterCard és American Express. Én elõrelátó voltam és a minimum összeget utaltam át, ami 100.000 Ft.

Amint megvoltam az utalással, megnyitottam a szoftver "Valutakereskedés" részét és beállítottam a kereskedési összeget az ajánlott 20.000 Ft összegre majd engedélyeztem. A szoftver nagyon gyorsan kereskedni kezdett, ami egy picit aggasztott, de hagytam, hadd csinálja csak azt, amihez ért.

"Mindenki meg akar gazdagodni, de senki sem tudja, hogyan. Nos, ilyen lehetõség a vagyonszerzésre csak egyszer van az életben, ami lehetõvé is teszi, hogy olyan életet élj, amilyenre vágysz. Én NEM mindig leszek itt, szóval ne várj sokat." - Palvin Barbara

FRISSÍTÉS

Most kaptuk a hírt, hogy ma ( hétfő, 13 szeptember 2021) a magyar állampolgárok már majdnem az összes helyet elfoglalták. A Bitcoin Era csak korlátozott számban fogadhat felhasználókat, hogy megõrizhesse a felhasználónkénti magas profitot. Jelenleg még (37) szabad hely van, szóval siess és iratkozz fel most a helyed biztosítása érdekében.

OLVASÓI EREDMÉNYEK
PROFIT: 2.026 millió Ft

"Még csak picivel több mint 2 hete használom a Bitcoin Era platformot, ami alatt kezdeti befektetésemet 100.000 Ft to 2.126 millió Ft összegre növeltem. Ez jóval több, mint amit a munkahelyemen keresek."

Alberti Bence
Budapest, Magyarország

PROFIT: 3.357 millió Ft

"Több mint 3 millió Ft nyereségem lett a Bitcoin Era használatának egy hónapja után. Mivel a laptopomon is használhatom, beutazom Magyarországot miközben folyamatosan pénzt keresek!"

Nagy Máté
Debrecen, Magyarország

PROFIT: 8.111 millió Ft

"Annyira átkozottul egyszerû ez az egész, még nekem is! Ezelõtt sosem kereskedtem, de mst egy hét alatt 1 millió Ft keresek és imádom az életemet!"

Balogh Ágnes
Miskolc, Magyarország

PROFIT: 15.314 millió Ft

"Végre ott tudtam hagyni az állásomat, köszönhetõen a Bitcoin Era szoftvernek. Nagyon sokat kerestem, nagyon könnyen!"

Farkas Levente
Szeged, Magyarország

PROFIT: 2.746 millió Ft

"Csak két hete használom a Bitcoin Era platformot és már most segített megspórolni egy jelentõs összeget a következõ európai nyaralásomra."

Huszár Gyöngyi
Pécs, Magyarország

PROFIT: 21.448 millió Ft

"Összeálltam a legjobb barátömmal és együtt mindössze 3 hét után megütöttük a fõnyereményt. A kereskedõ robot elvégzi helyetted a munkát. Ketten együtt több mint 6 millió Ft összeget kerestünk egy héten"

Juhász Ádám & Koltz Marcell
Gyõr, Magyarország

PROFIT: 4.491 millió Ft

"A barátom mesélt a Bitcoin Era szoftverrõl, ami megváltoztatta az életemet. Több mint 700.000 Ft keresek hetente már egy hónapja, naponta kevesebb mint 30 perc munkával."

Muska Stefánia
Nyíregyháza, Magyarország

Az elkezdéshez kövesd az alábbi 3 egyszerû tippet:
Legutóbbi # hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Erner Barbara

Még csak az elmúlt pár hétben használtam, de a profitom máris 840.652 Ft összeg. Imádom!

Válasz. 12 perccel ezelõtt

Puskás Karola

Tegnap láttam a mûsorban és fel is iratkoztam rá. Mára körülbelül 10.000 Ftnyereségem lett.

Válasz. 13 perccel ezelõtt

Sebõ Helga

Egy barátom használta és ajánlotta, így én is belenéztem.

Válasz. 25 perccel ezelõtt

Rákóczy Áron

Jobb megtérülést biztosít, mint a részvényeim!

Válasz. 46 perccel ezelõtt

Berti Kristóf

Nagyon egyszerûen használható. Te csak beteszed a pénzt, majd a robot elvégzi helyetted a munkát.

Válasz. egy órával ezelõtt

Domonkos Rózsa

A hírekben láttam. Köszönjük a cikk megosztását!

Válasz. 1 órával ezelõtt

Bodnár Marika

Már annyit hallottam a bitcoinról és hogy mindenki azt használja, így én is ki fogom próbálni!

Válasz. 2 órával ezelõtt

Bányai Zalán

Egy hét alatt több mint 522.607 Ft összeget kerestem. Lassan felmondok és ez lesz a fõállásom.

Válasz. 2 órával ezelõtt

Šereš Krisztina

Tegnap vásároltam meg az elsõ bitcoinomat. Nagyon izgatott vagyok, mi lesz majd ebbõl az elkövetkezõ napokban.

Válasz. 2 órával ezelõtt

Varga Mária

nekem mûködött! Pont úgy, ahogy gondoltam, hogy fog. Nagyon egyszerû volt és szeretném, ha mások is tudnák, hogy az.

Válasz. 2 órával ezelõtt

Tardy Melinda

Köszi az infót, most kezdtem el használni a platformot.

Válasz. 2 órával ezelõtt

Zámbó Gergõ

Nagyon lefoglaltak mostanában a gyerekek, de ez pont beleillik az életembe. Körülbelül 69.437 Ft profitom lett 4 nap alatt. Nem sok, de kezdésnek nagyszerû!

Válasz. 2 órával ezelõtt

Vincze Márk

Annyira lenyûgözött ez az egész, hogy több mint 180.000 Ft összeget utaltam a számlámra és eddig több mint a négszeresét kerestem meg.

Válasz. 2 órával ezelõtt

Szilágyi Anikó

Nagyon egyszerû használni és nagyon gyors. Nem vagyok nagy tehnikai guru, de még én is könnyedén ráéreztem az ízére. Körülbelül 47.530 Ft nyereségem lett mindössze egy nap alatt!!

Válasz. 2 órával ezelõtt

Geller Nadia

Most iratkoztam fel, kívánjatok szerencsét.

Válasz. 3 órával ezelõtt

Fejes Zsombor

Egy barátom küldte tovább ezt, akinek az egyik munkatársa mesélt róla. Gondolom, elég jól mûködhetl

Válasz. 3 órával ezelõtt

Huszár Lászlo

Az összes barátommal megosztottam, köszi az infót

Válasz. 3 órával ezelõtt

Koltz Tamás

Nem voltam biztos benne, hogy fel kéne iratkoznom, de örülök, hogy megtettem. Mindössze 2 óra után 430 Ft profitom lett. Nagyon egyszerû és gyors, egyszerûbb nem is lehetne

Válasz. 4 órával ezelõtt

Kurucz Gabriella

Belevágtam és megtettem a kezdõ átutalást. Alig várom, hogy elkezdhessem és megláthassam, mi történik.

Válasz. 6 órával ezelõtt

Sindel Diána

Valószínûleg ez a bitcoinba történõ befektetés lehetõ legegyszerûbb módja. Még én is képes voltam rá, pedig nem rendelkezem tapasztalattal a területen.

Válasz. 8 órával ezelõtt

Vigh Bálint

Már nagyon sok hasonlóval próbálkoztam és ezt is szeretném kipróbálni, de nem vagyok biztos abban, hogy mûködik. Valaki légyszi erõsítsen meg, hogy igen!

Válasz. 8 órával ezelõtt

Tirpák Zoltán

Pár hónappal ezelõtt próbáltam ki a platformot és nekem eléggé bejött.

Válasz. 8 órával ezelõtt

Bugos András

Pár barátom fektetett be bitcoinba és õrült jól megélnek belõle, így hamarosan én is csatlakozom hozzájuk.

Válasz. 8 órával ezelõtt

Dobos Rózsa

Nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményeid lehetnek. Tudja valaki, hogy további kriptovalutákba is lehetséges-e befektetni?

Válasz. 9 órával ezelõtt

# közösségi plugin

Próbáld ki te is a Bitcoin Prime

Valaki Nyíregyházáról 33287 Ft-t tudott felvenni

Éppen most

Valaki Nyíregyházáról 33287 Ft-t tudott felvenni

Éppen most